Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 86g54kcal2.6g4.1g3g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g11g36kcal1.2g7.1g0.2g1.2g
Vehnäjauho, sunnuntai22g78kcal2.7g15.8g0.5g0.7g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.6g62kcal0.1g0g7g0g
Rypsiöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g648kcal17.6g54.2g40.4g3.8g
Valittu annoskoko156g324kcal8.8g27.1g20.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g162kcal4.4g13.6g10.1g1g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.3g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128197