Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g54g19kcal2g2.3g0.2g0g
Sokeri 11g46kcal0g11.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 40g139kcal2.2g30.7g0.5g0.5g
Becel olive (Becel), annos 100g8g28kcal0g0.2g3.1g0g
Mansikka 27g13kcal0.1g2.3g0.1g0.5g
Raparperi 16g5.4kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g500kcal8.8g95.6g7.8g2.4g
Valittu annoskoko156g250kcal4.4g47.8g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g125kcal2.2g23.9g2g0.6g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108