Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa102g17kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Pekoni (Dulano)12g31kcal2.2g0.4g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)21g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g10g40kcal3g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g236kcal16g7.8g15.6g1.8g
Valittu annoskoko156g118kcal8g3.9g7.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal4g2g3.9g0.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.5g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882