Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 34g26kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Parsakaali (Pirkka)22g6.5kcal1g0.4g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g6g20kcal1.3g0g1.7g0g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g111kcal6g12.4g3.8g0.8g
Valittu annoskoko156g55kcal3g6.2g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal1.5g3.1g1g0.2g
Arvot/100g100g36kcal1.9g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056