Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu46g66kcal7.5g0.7g3.9g1.1g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.5g4.6kcal0.1g1.1g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 3.4g11kcal0g2.7g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Parsa puhdistettu 42g14kcal1.2g0.8g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.4g10kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g287kcal19.6g16.8g14.8g8g
Valittu annoskoko156g143kcal9.8g8.4g7.4g4g
Annoskoko puolitettuna78g72kcal4.9g4.2g3.7g2g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.4g4.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927