Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen40g8kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tuorekurkku, annos 50g62g25kcal0.4g0.9g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow22g22kcal5.2g0g0.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g32g51kcal5.4g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g213kcal22.4g4.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko156g106kcal11.2g2.4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal5.6g1.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533