Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.9g1g0.1g1.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl26g7.9kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g6.6g6.6kcal1.2g0g0.2g0g
Paprika, punainen34g8.8kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Kadett juustoraaste (Arla)16g36kcal4.6g0.4g1.9g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g26g16kcal0.8g2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g173kcal18g11g5.8g4.4g
Valittu annoskoko156g87kcal9g5.5g2.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g43kcal4.5g2.8g1.5g1.1g
Arvot/100g100g55kcal5.8g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089