Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)17g59kcal3.5g0.2g4.9g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]11g37kcal3g0g2.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g44g15kcal0.6g2.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.5kcal0.6g0.5g0.1g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g487kcal22.8g58.8g16.6g2.8g
Valittu annoskoko156g243kcal11.4g29.4g8.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g122kcal5.7g14.7g4.2g0.7g
Arvot/100g100g156kcal7.3g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744