Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät58g216kcal7.5g39.9g3.5g3.5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g98g30kcal1.1g5.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g492kcal17.2g90.4g7.4g7g
Valittu annoskoko156g246kcal8.6g45.2g3.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g123kcal4.3g22.6g1.9g1.8g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818