Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 129g93kcal20.8g0g0.9g0g
Tilli, tuore 3.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 6.3g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli16g28kcal1.3g0.3g2.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g251kcal44.8g1.8g6.6g0.8g
Valittu annoskoko156g126kcal22.4g0.9g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal11.2g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g80kcal14.3g0.6g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142308