Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g138g160kcal9.8g27.6g1.1g0g
Oliiviöljy 14g122kcal0g0g13.8g0g
Valkosipuli 4.4g4.8kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g574kcal20.2g56.6g29.8g0.2g
Valittu annoskoko156g287kcal10.1g28.3g14.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g144kcal5.1g14.2g7.5g0.1g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573