Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g6.1g20kcal0.6g3.9g0.1g0.9g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)15g50kcal2.1g9.4g0.5g0.6g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko67g234kcal6.7g46.9g0.7g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g608kcal18.8g120.4g2.6g16.4g
Valittu annoskoko156g304kcal9.4g60.2g1.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna78g152kcal4.7g30.1g0.7g4.1g
Arvot/100g100g195kcal6g38.5g0.8g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979