Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 44g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g27g5.5kcal0.3g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 16g49kcal3.7g0g3.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g183kcal10g15.6g8g1.2g
Valittu annoskoko156g92kcal5g7.8g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g46kcal2.5g3.9g2g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302