Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g36g12kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g36g30kcal0.4g6.6g0.1g0.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen30g215kcal0g0g23.9g0g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)36g133kcal5g19.7g2.9g3.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.4kcal0.1g1.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g931kcal11.2g94.6g54.2g10.2g
Valittu annoskoko156g466kcal5.6g47.3g27.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna78g233kcal2.8g23.7g13.6g2.6g
Arvot/100g100g298kcal3.6g30.2g17.3g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144864