Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 62g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Juusto, keskiarvo 12g43kcal3.1g0g3.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.5kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 5.2g28kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g250kcal14.8g11.2g15g4.8g
Valittu annoskoko156g125kcal7.4g5.6g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g63kcal3.7g2.8g3.8g1.2g
Arvot/100g100g80kcal4.7g3.6g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145378