Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)110g322kcal2.7g3.5g33g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Sinappi (teollinen)5.5g7.1kcal0.2g0.8g0.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 5.5g1.8kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 33g94kcal5.1g0.1g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g856kcal16g10.4g83g0g
Valittu annoskoko156g428kcal8g5.2g41.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g214kcal4g2.6g20.8g0g
Arvot/100g100g274kcal5.1g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147024