Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)54g55kcal0.5g1.3g5.3g0g
Porkkana 5.4g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g19g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g6.1g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g4g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Sokeri 1.3g5.5kcal0g1.3g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g238kcal16g12.2g13.4g1g
Valittu annoskoko156g119kcal8g6.1g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal4g3.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027