Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g15g53kcal1.9g10.5g0.3g0.5g
Atria kevyt jauheliha80g137kcal15.3g0g8g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 50g13kcal1.7g1.6g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g438kcal40.4g24.2g19g1g
Valittu annoskoko156g219kcal20.2g12.1g9.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g110kcal10.1g6.1g4.8g0.3g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507