Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 34g64kcal9.1g0g3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g45g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%23g36kcal0.6g0.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g246kcal21.6g8.4g13.4g1g
Valittu annoskoko156g123kcal10.8g4.2g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal5.4g2.1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730