Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 102g199kcal19.1g0g13.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g43g47kcal1g1.7g4.3g0g
Tilli, tuore 10g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g500kcal41g4g36.4g0.4g
Valittu annoskoko156g250kcal20.5g2g18.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g125kcal10.3g1g9.1g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676