Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 65g25kcal0.6g5g0.1g1.2g
Vesi65g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g26g32kcal0.8g1.1g2.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g122kcal3g12.4g6.2g2.4g
Valittu annoskoko156g61kcal1.5g6.2g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal0.8g3.1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153