Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)74g24kcal2.2g3.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g112kcal0g0g12.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g37g125kcal6g18.6g2.8g5.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 27g83kcal2.4g15.1g0.5g3.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 4g13kcal1.2g0.3g0.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g712kcal23.6g75g33g20.2g
Valittu annoskoko156g356kcal11.8g37.5g16.5g10.1g
Annoskoko puolitettuna78g178kcal5.9g18.8g8.3g5.1g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528