Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka40g41kcal7.2g0.7g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g432kcal36.4g2.4g30.8g0.2g
Valittu annoskoko156g216kcal18.2g1.2g15.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal9.1g0.6g7.7g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.6g0.8g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458