Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g97g255kcal16.9g0g19.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g8.5g26kcal0.3g0.4g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho 4.9g18kcal0.5g3.6g0.1g0.3g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g715kcal36.2g9.8g56.4g1g
Valittu annoskoko156g357kcal18.1g4.9g28.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g179kcal9.1g2.5g14.1g0.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.1g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807