Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 104g112kcal24.1g0g1.6g0g
Currytahna punainen8.3g22kcal0.2g0.8g2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]35g120kcal4.3g0g13.1g0g
Aurajuusto8.3g28kcal1.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g562kcal60.6g1.6g38.2g0g
Valittu annoskoko156g281kcal30.3g0.8g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal15.2g0.4g9.6g0g
Arvot/100g100g180kcal19.4g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996