Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 9g6.8kcal1.2g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 88g302kcal9g61.5g1.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g683kcal20.4g123.2g9.8g7.4g
Valittu annoskoko156g342kcal10.2g61.6g4.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna78g171kcal5.1g30.8g2.5g1.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049