Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 103g40kcal1.1g7.2g0.2g2.6g
Aurajuusto10g35kcal2.1g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)10g13kcal0.3g0.4g1g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 16g7.1kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g231kcal9.6g17.6g12g5.6g
Valittu annoskoko156g116kcal4.8g8.8g6g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g58kcal2.4g4.4g3g1.4g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.6g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217