The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen62g21kcal2g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g31g53kcal6.2g0g3.1g0g
Oltermanni, perinteinen5.6g20kcal1.4g0g1.6g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g11g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Torino makarooni/raisio(400g)31g109kcal4g21.4g0.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g450kcal31.2g49g14.2g1.8g
Valittu annoskoko156g225kcal15.6g24.5g7.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g113kcal7.8g12.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584