Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka36g110kcal3.5g21.9g0.7g5.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g219kcal7g43.8g1.4g10.8g
Valittu annoskoko156g110kcal3.5g21.9g0.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g55kcal1.8g11g0.4g2.7g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742