Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g142g149kcal11.3g19.8g2.8g14.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.5g29kcal2.5g0g2.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g449kcal27.6g39.6g20.2g28.4g
Valittu annoskoko156g224kcal13.8g19.8g10.1g14.2g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal6.9g9.9g5.1g7.1g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308