Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g25g88kcal2g18.9g0.4g0.8g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka14g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.8g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g36g94kcal10.8g0.7g5.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g388kcal26.6g41g13g1.8g
Valittu annoskoko156g194kcal13.3g20.5g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g97kcal6.7g10.3g3.3g0.5g
Arvot/100g100g124kcal8.5g13.1g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315