Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt72g33kcal2.3g3.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä3.6g25kcal0g0g2.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g35g29kcal0.4g6.3g0.1g0.6g
Ruokosokeri5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g430kcal14.2g64.6g11.6g2.8g
Valittu annoskoko156g215kcal7.1g32.3g5.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g107kcal3.6g16.2g2.9g0.7g
Arvot/100g100g137kcal4.5g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826