Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 17g70kcal0g17.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)23g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Margariini, 60%, Rainbow5.8g32kcal0.1g0.1g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g7.9g0.1g0.4g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g12g38kcal1.4g7.7g0.3g1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl12g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 70g27kcal0.1g5.7g0.1g1g
Fariinisokeri1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g532kcal11.2g88.4g13.8g4.8g
Valittu annoskoko156g266kcal5.6g44.2g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna78g133kcal2.8g22.1g3.5g1.2g
Arvot/100g100g170kcal3.6g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006