Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 18g59kcal1.8g10.3g0.6g2g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.4g65kcal0g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g628kcal14.4g98.8g17.2g7.8g
Valittu annoskoko156g314kcal7.2g49.4g8.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal3.6g24.7g4.3g2g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.6g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098