Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 18g58kcal1.9g11.6g0.2g0.6g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 13g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g125kcal4g25g0.6g1.8g
Valittu annoskoko156g63kcal2g12.5g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal1g6.3g0.2g0.5g
Arvot/100g100g40kcal1.3g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967