Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi136g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g140kcal0g34.2g0g0g
Valittu annoskoko156g70kcal0g17.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal0g8.6g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176464