Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g31g107kcal3.9g21.3g0.6g1g
Paistijauheliha 10%31g52kcal6.1g0g3.1g0g
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%12g20kcal0.8g0.2g1.7g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.7g4.7kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g378kcal22.6g45.6g11.4g3.4g
Valittu annoskoko156g189kcal11.3g22.8g5.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g95kcal5.7g11.4g2.9g0.9g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145