Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g24g142kcal5g1.6g12.8g0g
Kookoshiutale 7.9g52kcal0.6g0.5g5.1g1.3g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)30g214kcal0g0g23.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g20g12kcal1.8g1g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)20g25kcal0.7g0.7g2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5.9g23kcal0.1g5.6g0g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 36g12kcal0.2g2g0g0.5g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1g3.3kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1002kcal20.4g24.4g90g3.8g
Valittu annoskoko156g501kcal10.2g12.2g45g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g251kcal5.1g6.1g22.5g1g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904