Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 49g19kcal0.5g3.4g0.1g1.2g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Paistijauheliha 10%65g111kcal13g0g6.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Riisi tumma 28g97kcal1.9g19.9g0.6g1.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g510kcal31.4g48g19.8g5.4g
Valittu annoskoko156g255kcal15.7g24g9.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal7.9g12g5g1.4g
Arvot/100g100g163kcal10g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327