Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g18g2.5kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 91g69kcal1.7g14g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sinappi 2.9g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 8.2g72kcal0g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g383kcal11.6g30.2g23.4g2g
Valittu annoskoko156g192kcal5.8g15.1g11.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal2.9g7.6g5.9g0.5g
Arvot/100g100g123kcal3.7g9.7g7.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174