Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g66g80kcal11.3g1.1g3.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g26g20kcal1.4g3.1g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 6.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.9g5.1kcal0.3g0.9g0g0g
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Lanttu 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g326kcal27.4g16.8g15.8g2.2g
Valittu annoskoko156g163kcal13.7g8.4g7.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal6.9g4.2g4g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457