Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.7kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Dolmio Light Classico Bolognese27g10kcal0.3g2.1g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g27g29kcal0.6g1.1g2.7g0g
Maito, Kevyt32g15kcal1g1.5g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g38kcal3g0.2g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g306kcal18g14.6g19.6g1.2g
Valittu annoskoko156g153kcal9g7.3g9.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal4.5g3.7g4.9g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806