Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio60g54kcal2.7g3g3.6g0g
Paprika vihreä 15g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Purjosipuli 12g2.7kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g315kcal22.6g8.6g21g1.4g
Valittu annoskoko156g158kcal11.3g4.3g10.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal5.7g2.2g5.3g0.4g
Arvot/100g100g101kcal7.2g2.8g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251