Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 54g391kcal0.6g0.2g43.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 49g429kcal0g0g48.5g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1639kcal1.2g0.4g184.6g0g
Valittu annoskoko156g820kcal0.6g0.2g92.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g410kcal0.3g0.1g46.2g0g
Arvot/100g100g524kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025