Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 19g15kcal0.4g3g0g0.2g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska 48g14kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Polar 15% juustoraaste (150g)10g25kcal3g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g64kcal7.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g274kcal22.4g13.2g14g2.8g
Valittu annoskoko156g137kcal11.2g6.6g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal5.6g3.3g3.5g0.7g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200