Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g102g176kcal6.8g33g1.4g3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.1g8.7kcal0.6g0.9g0.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g51g110kcal12.5g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g589kcal39.8g67.8g16.6g6g
Valittu annoskoko156g294kcal19.9g33.9g8.3g3g
Annoskoko puolitettuna78g147kcal10g17g4.2g1.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943