Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7.2g64kcal0g0g7.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.3g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 142g183kcal29.5g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g509kcal59.6g2.6g29g1.4g
Valittu annoskoko156g255kcal29.8g1.3g14.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g127kcal14.9g0.7g7.3g0.4g
Arvot/100g100g163kcal19.1g0.8g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200