Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 67g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 30g18kcal3g0.9g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g6.1g0.6kcal0.1g0g0g5.2g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl36g219kcal8.8g2.4g19.7g2.5g
Vehnälese 5.5g13kcal0.7g0.8g0.2g2g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.2g35kcal1.4g0.4g3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g781kcal45.2g14g59.6g20.6g
Valittu annoskoko156g391kcal22.6g7g29.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna78g195kcal11.3g3.5g14.9g5.2g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855