Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 58g22kcal0.6g4g0.1g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g38kcal4.4g0g2.3g0g
Sipuli 5.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.9g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 4.9g17kcal0.3g3.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g195kcal14.2g19g6g3.2g
Valittu annoskoko156g98kcal7.1g9.5g3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal3.6g4.8g1.5g0.8g
Arvot/100g100g62kcal4.5g6.1g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686