Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 46g66kcal4.4g0.9g5g0.1g
Punajuuri 58g22kcal0.6g4g0.1g1.4g
Riisi puuroutuva 15g51kcal0.9g11.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Kevytmaitojuoma29g11kcal1g0.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g360kcal15.4g34.2g17.2g3.6g
Valittu annoskoko156g180kcal7.7g17.1g8.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal3.9g8.6g4.3g0.9g
Arvot/100g100g115kcal4.9g10.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878